Двама тийнейджъри в Северна Корея бяха убити с разстрел заради гледане

...
Двама тийнейджъри в Северна Корея бяха убити с разстрел заради гледане
Коментари Харесай

Разстреляха две момчета на 16 и 17 години в Северна Корея за гледане на филми от Южна Корея

Двама младежи в Северна Корея бяха убити с разстрел поради гледане и продажба на филми от прилежаща Южна Корея.

И двете момчета, за които се счита, че са на възраст сред 16 и 17 години, бяха убити на летище пред очите на ужасени локални поданици в град Хиесан, на границата с Китай, още през октомври - макар че новините за гибелта им се появиха едвам предходната седмица. Трето момче на същата възраст е екзекутирано дружно с тях за убийството на мащехата си, като локалните споделиха, че закононарушенията са „ еднообразно зли “, съобщи Дейли мейл.

Два източника, които са били принудени да гледат изтезанията, потвърдиха случилото се пред Радио Свободна Азия.

Очевидец описа: „ Жителите на Хиесан се събраха на групи на пистата. „ Властите изложиха тийнейджърите пред обществеността, осъдиха ги на гибел и незабавно ги гръмнаха. “

Чуждите медии, изключително всичко, което се счита за „ западно “, е строго неразрешено в Северна Корея – която промива мозъците на популацията си, с цел да поддържа ръководещия режим.

Ким Чен-ун гледа на Южна Корея като на " американска марионетна страна " и е сензитивен към пресичането на границата на нейните медии, филми и музика. Но макар строгия надзор, такива продукти постоянно се внасят контрабандно в страната на USB устройства или SD карти. Те нормално се придвижват през границата от Китай и по-късно се разменят сред севернокорейците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР